Verwarming Service Haarlem

Intergas

Intergas HRE-serie

Al ruim 50 jaar werkt het Hollandse bedrijf Intergas aan de perfectionering van zijn CV ketels. Beginnen met de ontwikkeling van kleine boilers in keukens kunnen zij zichzelf inmiddels betitelen als experts op het gebied van warmte. Deze passie en ambitie heeft geleid tot hoogstaande technieken waarmee zij zich onderscheiden. Zo passen de CV ketels van Intergas zich automatisch aan, aan de warmtebehoefte van uw huishouden. Dit gecombineerd met de 2 in 1 warmte wisselaar zorgt voor de ideale combinatie tussen behoefte, duurzaamheid en comfort. Benieuwd of intergas bij u past? Dat doet het altijd! Kijk hieronder verder en laat zich verassen!

Intergas HRE 24/18

CW3

Intergas CV-ketel

€989,-

+ € 12,10 p/mnd

Intergas HRE 28/24

CW4

Intergas CV-ketel

€1289,-

+ € 12,10 p/mnd

Intergas HRE 36/30

CW5

Intergas CV-ketel

€1389,-

+ € 12,10 p/mnd

Intergas HRE 36/48

CW5

Intergas CV-ketel

€1589,-

+ € 12,10 p/mnd

Compact en betrouwbaar. Deze gouwe ouwe is al jaren een vaste topper in het assortiment van Intergas. Met de jaren en door de vele gebruikers is Intergas altijd bezig met de vernieuwing en verbetering van deze CV ketel. Door het brede aanbod is deze ketel passend voor elk huis, maar dan ook letterlijk altijd passend. Waar Intergas is begonnen met het passen van boilers in keukenkastjes, hebben ze deze maten nooit losgelaten. De HRE CV ketel van Intergas past daarom, door zijn fantastische design, op iedere plek; zelfs in een keukenkastje! Maar laat het formaat u niet bedriegen. Deze ketel zorgt altijd voor sterk, warm water.

Intergas HReco-serie

Intergas HReco 24

CW3

Intergas HReco CV-ketel

€1099,-

+ € 12,10 p/mnd

Intergas HReco 30

CW4

Intergas HReco CV-ketel

€1399,-

+ € 12,10 p/mnd

Intergas HReco 36

CW5

Intergas HReco CV-ketel

€1499,-

+ € 12,10 p/mnd

De naam van deze CV ketel zegt eigenlijk het alles belangrijkste; eco! De onderdelen voor deze ketel zijn geselecteerd op duurzaamheid en zuinigheid. Het resultaat, een super sterke en zuinige CV ketel die past in ieder huis. Zowel in uw nieuwbouw als in uw oudbouw woning misstaat deze ketel niet en is hij een verbetering op de warmte voorziening. Zo voldoet hij aan de strengere wet en regelgeving voor nieuwbouw woningen maar kan hij voor uw oudbouw woning heel wat geld besparen. Al veel tevreden huishoudens gingen u hierbij voor. Twee keer kwam hij als beste uit de test van de consumentenbond en hij is al jaren een van de best verkochte CV ketels uit het assortiment van Intergas.

Intergas Prestige

CW6

Intergas Prestige CV-ketel

€1799,-

+ € 12,10 p/mnd