Verwarming Service Haarlem

Remeha

Comfort is het sleutelwoord van Remeha. De duurzame, innovatieve CV-ketels van Remeha worden keer op keer verbeterd in het grootste CV-ketel laboratorium van Nederland. Zo verlegd Remeha telkens zijn grenzen om de beste comfort te kunnen bieden aan zijn gebruikers. Zijn de CV-ketels van Remeha naast duurzaam ook wel sterk genoeg om mijn huis te verwarmen? Maak je daar absoluut geen zorgen over! Want hoewel energiezuinig zijn ze powerful genoeg om hotels, scholen en zelf stadions te verwarmen. Geen wonder dan ook dat in 2016 Remeha als beste uit de test van de consumentenbond naar voren is gekomen!

Remeha Tzerra Ace

24C – CW3

€1199,-

+ € 12,10 p/mnd

Remeha Tzerra Ace

28C – CW4

€1199,-

+ € 12,10 p/mnd

Remeha Tzerra Ace

39C – CW5

€1299,-

+ € 12,10 p/mnd

De Tzerra plus is een zuinige, compacte maar vooral comfortabele CV-ketel. Als beste uit de test van de consumentenbond en vrijwel overal op te hangen! De Tzerra plus CV-ketel van Remeha vraagt weinig en geeft veel. Zo heeft hij een zeer snelle warmte en warmwater levering maar heeft hij tegelijk een geruisarme werking. Een mooie bijkomstigheid: door de energiezuinige werking is hij ook nog fijn voor de portemonnee. Ben je dus op zoek naar een kleine, stille maar krachtige CV ketel? Wacht dan niet langer!

Remeha Avanta

24C – CW3

€1371,-

+ € 12,10 p/mnd

Remeha Avanta

28C – CW4

€1526,-

+ € 12,10 p/mnd

Remeha Avanta

35C – CW5

€1632,-

+ € 12,10 p/mnd

De Avanta is al jaren een van de best verkochte CV-ketels van Nederland. Waarom? Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, zekerheid en (natuurlijk) comfort! Maar Remeha staat niet alleen bekend om zijn streven naar comfort, ook het streven naar maatwerk staat hoog op de prioriteitenlijst. De Remeha Avanta is door zijn compacte voormaat vrijwel overal plaatsbaar. Weet je dus inmiddels niet meer waar je je schoenen kwijt moet? Kijk dan nog eens kritisch naar je kast. Met een Avanta van Remeha kan je hier misschien nog heel wat ruimte winnen!