Verwarming Service Haarlem

Veel Gestelde Vragen

CV-Ketel Storing

Wanneer uw Intergas CV-ketel een storing heeft dan geeft deze een foutcode. In de handleiding bij de CV-ketel staat wat deze foutcode betekent. Het is belangrijk om eerst een aantal zaken na te lopen, voordat u contact opneemt met ons. Kijk dus vooral of er gas aanwezig is de woning. Zonder gas kan de CV-ketel niet werken. Ook is het van belang dat er stroom is en dat de hoofdkraan voor het water openstaat.

Wanneer uw Remeha CV-ketel een storing heeft dan geeft deze een foutcode. In de handleiding bij de CV-ketel staat wat deze foutcode betekent. Het is belangrijk om eerst een aantal zaken na te lopen, voordat u contact opneemt met ons. Kijk dus vooral of er gas aanwezig is de woning. Zonder gas kan de CV-ketel niet werken. Ook is het van belang dat er stroom is en dat de hoofdkraan voor het water openstaat.

Wanneer uw ATAG CV-ketel een storing heeft dan geeft deze een foutcode. In de handleiding bij de CV-ketel staat wat deze foutcode betekent. Het is belangrijk om eerst een aantal zaken na te lopen, voordat u contact opneemt met ons. Kijk dus vooral of er gas aanwezig is de woning. Zonder gas kan de CV-ketel niet werken. Ook is het van belang dat er stroom is en dat de hoofdkraan voor het water openstaat.

 
 
 

CV-Ketel Onderhoud

Vaak duurt het onderhoud een half uur tot een uur. Natuurlijk afhankelijk van de staat van uw CV-ketel. Maar gemiddeld zijn we ongeveer een half uur bezig.

 

Ja, zonder goed onderhoud kunt u uw CV-ketel vaak al na een jaar of 6 weggooien. Net als met een auto heeft uw CV-ketel het nodige onderhoud nodig. Bij een HR CV-ketel wordt het aangeraden om, om de twee jaar het onderhoud uit te voeren. Dit komt de levensduur van de CV-ketel echt ten goede!

 

Tijdens het onderhoud  van de CV-ketel wordt de ketel op vaste punten nagelopen. Onderdelen worden schoongemaakt en appendages worden gecontroleerd. Wanneer u een full servicecontract heeft dan hoeft u zich geen zorgen te maken om extra kosten.

 
 
 

CV-Ketel Installatie

Bij Verwarming Service Haarlem krijgt u bij uw CV-ketel een complete installatie. Dit betekent dat wij de CV-ketel ophangen op de plek van uw huidige CV-ketel. Onder de CV-ketel maken wij de leidingen weer netjes en sluiten deze aan op de CV-ketel. Wij vervangen de appendages. Dit houdt in dat u een nieuwe gaskraan, inlaatcombinatie en een overstortventiel krijgt. Ook het expansievat (de rode ton) vervangen wij. Boven de CV-ketel inspecteren wij het rookgaskanaal. Wanneer wij deze afkeuren dan zullen we deze vervangen. Het rookgaskanaal kunnen we pas inspecteren wanneer de CV-ketel van de wand is. Mochten wij de rookgaspijp dienen te vervangen dan kent dit een meerprijs van 125,-. Als alles is aangesloten dan vullen we de CV-ketel weer. De thermostaat wordt geïnstalleerd en de CV-ketel gaat aan. Wanneer alles weer lekker warm wordt lopen we met u de belangrijkste zaken nog even langs. Wanneer u helemaal tevreden bent, dan vertrekken wij weer. 

 

De getoonde prijs is inclusief BTW en geldt ook voor u. Echter kan het zo zijn dat er meerwerk wordt geconstateerd bij het zien van uw huidige situatie. U krijgt hiervan dan een duidelijke offerte met de kosten voor het meerwerk.

 

Meerwerk wordt bepaald op basis van foto’s of een opname. Wanneer de foto’s voor ons niet toereikend zijn dan plannen we een opname met u in. Op basis hiervan kunnen we u precies vertellen wat de eventuele meerkosten inhouden.

Tips om energie te besparen

U kunt goed op uw verwarming besparen. Dit kan al door de CV-ketel een graad lager te zetten dan normaal. Maar ook het afdichten van uw brievenbus kan bijdragen. Let er ook op dat het luchten van uw woning kan helpen om het huis makkelijker warm te krijgen. Droge lucht verwarmt nou eenmaal makkelijker.


 

Ook op warmwater kunt u besparen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door korter te douchen. Maar ook een thermostaat kraan of een besparende kraan kan helpen.

 
 
 
 

Heeft u een vraag? Wij hebben de veel gestelde vragen hieronder gebundeld per categorie. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!