Al onze cv-ketels overzichtelijk op een rijtje

Hieronder vind je onze cv-ketels ingedeeld in drie verschillende categoriën: small, medium en large. Waarbij small (CW 3 klasse) een categorie is die geschikt is voor kleine huizen en appartementen. Medium (CW 4 klasse) voor de wat grotere huizen. En Large (CW 5 klasse) voor de grootgrond bezitters. Elke categorie kent drie cv-ketels van Intergas. Een basis variant, goedkoop maar daardoor niet minder goed. Eco, een extra zuinige cv-ketel. En de luxe optie. Een cv-ketel die zuinigheid met enorme kracht combineerd. Kom je er niet uit dan is mogelijk de cv-ketel kiezer een idee?.

CW 3

75 m2
1
A Label

CW3 cv-ketels, oftewel Comfort Warmwaterklasse 3, zijn efficiënte verwarmingssystemen die garant staan voor comfortabele warmwatervoorziening. Met een gemiddeld vermogen van 15 kilowatt zijn ze ideaal voor kleinere tot middelgrote woningen. Deze ketels leveren snel warm water en hebben een hoge tapwatercapaciteit, waardoor ze geschikt zijn voor huishoudens met meerdere gebruikers. CW3-ketels voldoen aan strenge veiligheids- en energienormen, wat resulteert in een duurzame en betrouwbare oplossing voor verwarming en warm water. Door hun compacte formaat nemen ze weinig ruimte in beslag en zijn ze eenvoudig te installeren. Een CW3 cv-ketel biedt dus comfort en efficiëntie in één.

CW 4

125 m2
1
A Label

CW4 cv-ketels, ofwel Comfort Warmwaterklasse 4, bieden een uitstekende balans tussen verwarmingsprestaties en warmwatercomfort. Met een vermogen van 13 tot 16 kW zijn ze geschikt voor middelgrote tot grote huishoudens. Deze ketels leveren snel en efficiënt warm water, zelfs gelijktijdig op meerdere tappunten. De CW4-klasse garandeert een comfortabele douche-ervaring en een constante watertemperatuur. Bovendien zijn CW4-ketels energiezuinig en voorzien van geavanceerde technologieën voor optimale prestaties. Ze dragen bij aan een duurzaam en comfortabel verwarmings- en warmwatersysteem, waardoor ze een populaire keuze zijn voor huishoudens die streven naar efficiëntie en comfort.

CW 5

250 m2
2
A Label

CW5 cv-ketels, oftewel Comfort Warmwaterklasse 5, behoren tot de meest geavanceerde verwarmingssystemen. Deze ketels leveren niet alleen efficiënte verwarming voor de woning, maar bieden ook een overvloed aan warm water met hoge snelheid. Met een CW5-ketel genieten gebruikers van luxe warmwatercomfort, zelfs gelijktijdig op meerdere tappunten. Deze klasse is ideaal voor grotere huishoudens met meerdere badkamers en zorgt voor een constante en royale watertoevoer. Daarnaast zijn CW5-ketels energiezuinig en dragen ze bij aan lagere stookkosten. Hun geavanceerde technologie maakt ze een duurzame keuze voor moderne huishoudens met hoge eisen aan comfort en efficiëntie.