hr-eco-24.png
hr-eco-24.pngintergas-hre-binnenkant.png

Intergas HReco 24

€2235,-

De Intergas HReco is een innovatieve en compacte cv-ketel die bekend staat om zijn duurzaamheid. Met deze krachtpatser haal je niet alleen een betrouwbare warmtebron in huis, maar verminder je ook je ecologische voetafdruk. De HReco maakt gebruik van de nieuwste technologieën om energie efficiënt te benutten en draagt zo bij aan een groenere leefomgeving.

23 kW

Vermogen voor verwarming

10 l/min

Bij een standaard douche

75m2

Geschikt voor een woning tot 75m2

Ontdek de Toekomst van Duurzaam Verwarmen met de Intergas HReco!

Ben je op zoek naar een cv-ketel die niet alleen je huis warm houdt, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst? Maak kennis met de Intergas HReco, jouw toegang tot comfortabel én duurzaam wonen!

Duurzaamheid in een Compact Design

De Intergas HReco is een innovatieve en compacte cv-ketel die bekend staat om zijn duurzaamheid. Met deze krachtpatser haal je niet alleen een betrouwbare warmtebron in huis, maar verminder je ook je ecologische voetafdruk. De HReco maakt gebruik van de nieuwste technologieën om energie efficiënt te benutten en draagt zo bij aan een groenere leefomgeving.

Hoog Rendement voor Lagere Energiekosten

Een van de opvallende kenmerken van de Intergas HReco is het hoge rendement. Met een geavanceerd HR-systeem (Hoog Rendement) haal je het maximale uit elke verbruikte eenheid gas. Dit resulteert niet alleen in een warm en behaaglijk huis, maar ook in lagere energiekosten. De HReco maakt slim gebruik van de warmte die vrijkomt bij het opwekken van warm water, waardoor je efficiënter verwarmt én bespaart.

Comfortabele Warmwaterproductie

Niets is zo vervelend als lang wachten op warm water, vooral tijdens de ochtendroutine. Met de Intergas HReco behoort dit tot het verleden. Deze cv-ketel levert razendsnel en op een constante temperatuur warm water, zodat je direct kunt genieten van een ontspannende douche of een snelle afwas.

Slimme Technologie voor Gemak

De HReco is meer dan alleen een cv-ketel; het is een slimme oplossing voor modern wonen. Met gebruiksvriendelijke bedieningselementen en de mogelijkheid om de cv-ketel te koppelen aan een slimme thermostaat, geniet je van optimaal gebruiksgemak. Stel eenvoudig je verwarmingsprogramma in en bedien de HReco zelfs op afstand via je smartphone. Zo kom je altijd thuis in een warm en comfortabel huis, precies zoals jij het wilt.

Compact en Stil Design

De Intergas HReco valt niet alleen op door zijn prestaties, maar ook door zijn compacte en stille design. Met zijn bescheiden formaat past de HReco in vrijwel elke ruimte, zelfs in een kast of op zolder. Bovendien werkt de HReco fluisterstil, zodat je kunt genieten van een aangename warmte zonder hinderlijk geluid.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud

Bij Intergas begrijpen we dat gebruiksgemak begint bij de installatie. Daarom is de HReco ontworpen met het oog op eenvoudige installatie en onderhoud. Onze gecertificeerde installateurs zorgen ervoor dat de HReco naadloos wordt geïntegreerd in jouw verwarmingssysteem. Bovendien is regelmatig onderhoud eenvoudig en snel uit te voeren, waardoor je cv-ketel altijd in topconditie blijft.

Investeer in de Toekomst met de Intergas HReco

Kortom, de Intergas HReco is de ideale keuze voor consumenten die streven naar een comfortabel én duurzaam huis. Ervaar het verschil in warmte, efficiëntie en gebruiksgemak. Investeer vandaag in de toekomst van verwarmen met de Intergas HReco en geniet van een groenere en aangenamere leefomgeving. Warm wonen was nog nooit zo verantwoord!

Basis

intergas-hre.png

Intergas HRE 24/18

€2135,-

18 kW
10 l/min
75 m2

Luxe

intergas-xtreme-productafbeelding.png

Intergas Xtreme 24

€2350,-

14 kW
13 l/min
75 m2