hreco-36-productafbeelding.png
hreco-36-productafbeelding.pngintergas-hre-binnenkant.png

Intergas HReco 36

€2435,-

Ontdek de Intergas HReco 36: Duurzaam Comfort voor Jouw Thuis

Ben je op zoek naar een cv-ketel die niet alleen zorgt voor aangename warmte in huis, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst? Maak kennis met de Intergas HReco 36, een innovatieve en efficiënte ketel die comfort en milieubewustzijn perfect combineert.

32 kW

Vermogen voor verwarming

15 l/min

Bij een standaard douche

250m2

Geschikt voor een woning tot 250m2

Ontdek de Intergas HReco 36: Duurzaam Comfort voor Jouw Thuis

Ben je op zoek naar een cv-ketel die niet alleen zorgt voor aangename warmte in huis, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst? Maak kennis met de Intergas HReco 36, een innovatieve en efficiënte ketel die comfort en milieubewustzijn perfect combineert.

Efficiëntie in Optima Forma

De Intergas HReco 36 is een toonbeeld van energie-efficiëntie. Met een indrukwekkend rendement haalt deze ketel het maximale uit elke verbruikte eenheid gas. Dat betekent niet alleen een aangename temperatuur in huis, maar ook besparingen op je energierekening. De HReco 36 is ontworpen met het oog op duurzaamheid, waardoor je niet alleen profiteert van een comfortabel huis, maar ook bijdraagt aan een groenere leefomgeving.

Revolutionair Warmteterugwinsysteem

Wat de Intergas HReco 36 echt uniek maakt, is het ingebouwde warmteterugwinsysteem. Dit geavanceerde systeem hergebruikt de vrijkomende warmte bij het opwekken van warm water. Hierdoor wordt niet alleen de efficiëntie van de ketel verhoogd, maar wordt ook de belasting op het milieu verminderd. Het is een kleine stap met een grote impact, waarmee je kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Compact en Stil

De HReco 36 is niet alleen krachtig, maar ook compact en stil. Dankzij het ruimtebesparende ontwerp past deze cv-ketel gemakkelijk in kleine ruimtes, zoals een keukenkast of een berging. Bovendien zorgt de geavanceerde technologie ervoor dat de ketel fluisterstil zijn werk doet. Zo geniet je niet alleen van comfortabele warmte, maar ook van een rustige en vredige omgeving in huis.

Gebruiksvriendelijk en Slim

Niets is zo belangrijk als gebruiksgemak, en de Intergas HReco 36 blinkt uit op dit gebied. Met een intuïtieve bediening en moderne functies, zoals zelflerende software, is deze cv-ketel eenvoudig te gebruiken en te optimaliseren naar jouw wensen. Daarnaast is de HReco 36 voorbereid op de toekomst met slimme thermostaatcompatibiliteit, waarmee je de verwarming eenvoudig op afstand kunt regelen via je smartphone.

Betrouwbaarheid en Lange Levensduur

Intergas staat bekend om zijn hoogwaardige producten en duurzame technologieën. De HReco 36 vormt hierop geen uitzondering. Met hoogwaardige materialen en uitgebreide kwaliteitstests is deze cv-ketel gebouwd om langdurige betrouwbaarheid te garanderen. Investeer in de toekomst van comfort en duurzaamheid met de Intergas HReco 36.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud

Niets is vervelender dan ingewikkelde installatieprocessen en tijdrovend onderhoud. Met de Intergas HReco 36 hoef je je hier geen zorgen over te maken. De ketel is ontworpen met het oog op eenvoudige installatie en moeiteloos onderhoud, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van deze geavanceerde cv-ketel.

Maak Duurzaamheid Onderdeel van Jouw Verwarmingssysteem

Kies voor de Intergas HReco 36 en breng duurzaamheid in huis zonder in te leveren op comfort. Ervaar de kracht van efficiëntie, de rust van een stille werking, en draag bij aan een groenere toekomst. Ontdek vandaag nog de voordelen van de Intergas HReco 36 en verwarm jouw huis op een slimme en duurzame manier.

Basis

hre-36-30-productafbeelding.png

Intergas HRE 36/30

€2375,-

26 kW
15 l/min
250 m2

Luxe

xtreme-36-brochure.png

Intergas Xtreme 36

€2650,-

32 kW
17 l/min
250 m2