Disclaimer

Algemeen

Deze disclaimer regelt het gebruik van de website https://www.verwarmingsservicehaarlem.nl ("wij", "ons" of "onze"). Door deze website te bezoeken en gebruik te maken van de aangeboden informatie en diensten, gaat u akkoord met de voorwaarden zoals hieronder uiteengezet.

Aanbod en Prijzen

De informatie op deze website, inclusief prijzen voor cv-ketels, airco's, warmtepompen, installatie en thermostaten, is met grote zorg samengesteld. Wij streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken. Echter, wij kunnen niet garanderen dat alle informatie volledig, juist of up-to-date is.

De prijzen op de website zijn indicatief en kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Wij behouden ons het recht voor om producten, diensten, prijzen en aanbiedingen op elk moment te wijzigen of in te trekken.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website wordt verstrekt "zoals deze is" zonder enige garantie, expliciet of impliciet. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit het gebruik van of de onmogelijkheid om gebruik te maken van deze website of de verstrekte informatie.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten, onnauwkeurigheden of omissies in de verstrekte informatie, noch voor de beschikbaarheid van de genoemde producten of diensten.

Producten en Diensten

De producten en diensten op deze website worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij behouden ons het recht voor om elk product of dienst te allen tijde te wijzigen, te beëindigen, te weigeren of in te trekken zonder voorafgaande kennisgeving.

Wijzigingen in de Disclaimer

Wij behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden geplaatst. Wij adviseren u om deze disclaimer regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele updates.

Laatst bijgewerkt: januari 2024